Zhrnutie The Game Awards 2021

The Game Awards 2021 sú úspešne za nami a ja som veľmi milo prekvapený, že mi v podstate skoro žiadna predikcia na víťaza nevyšla. Najmä ocenenie Hry roka ma nesmierne potešilo. Sám by som to nikdy nečakal. Josef Fares, ktorého môžete poznať z jeho legendárneho „Fuck Oscars“ výstupu na The Game Awards 2017, toto ocenenie vyhral so svojou nenápadnou coop hrou It Takes Two.

Moje predikcie možno nevyšli, no za to moje priania vcelku áno. Final Fantasy XIV Online si odnieslo hneď dve ceny, čo som nečakal, no a Forza Horizon 5 hneď tri. Kompletný zoznam víťazov nájdete tu. Trocha ma mrzí, že Microsoft Flight Simulator prehral boj o najlepší simulátor/stratégiu s Age of Empires IV. Inak, to čo je za kombo?! Čo majú tie dva žánre spoločné? Prečo sú spolu?

Poďme radšej k tomu asi najzaujímavejšiemu. Odhalených bolo hneď niekoľko nových titulov a na svoje si prišiel snáď každý, okrem Nintendo fanúšikov. Tí svoje rozčúlenie na Twitteri dali poznať priamo Geoffovi Keighleymu, ako by ON mohol za to, že NINTENDO si sedí na vajciach a nič pre Game Awards 2021 nepripravilo…


The Texas Chain Saw Massacre
Prečo?! Prečo to musí byť multiplayer?! Vyzerá to na ďalšiu verziu Dead by Daylight. Zahral by som si singleplayerovú hernú adaptáciu pôvodného filmu.

Wonder Woman
Je to tak. Ďalšia superhrdinská pakáž.

Alan Wake 2
Absolútne nečakané, no veľmi vítané oznámenie pokračovania príbehu spisovateľa Alana Wakea. Počkáme si ale minimálne do 2023.

Warhammer 40,000 Space Marine 2
Opäť neočakávané a znova potešujúce. Pokračovanie, vo svojej dobe trocha podceňovanej, 3rd person akcie Space Marine.

Homeworld 3

Star Wars Eclipse

Gotta clap for Star Waaaaaars!

Hellblade 2: Senua’s Saga

Sonic Frontiers
Predstavil sa nám Sonic: The Breath of The Wild.

Sonic the Hedgehog 2 (2022) – film

Dune Spice Wars

Cuphead: The Delicious Last Course
Konečne poznáme dátum vydania DLC pre Cuphead – 30. jún 2022.

Horizon Forbidden West – Gameplay Trailer

Star Trek Resurgence

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!