GAMESCOM 2022 • Súhrn videí z Future Games Show

Gamescom 2022 je v plnom prúde a jeho brány sa už otvorili okrem novinárom aj bežným návštevníkom. Máme tu súhrn z Future Games Show 2022.

Všetky články z Gamescomu 2022

System Shock

Ako prvý musím spomenúť netrpezlivo očakávaný remake prvého System Shocku. Ukázal sa nám v nových gameplay záberoch a stále vyzerá úžasne. Bohužiaľ, znova sme sa nedozvedeli presný dátum vydania.

Layers of Fears

Popravde trocha som bol zmätený, čo má vlastne Layers of Fears byť. Najprv som si myslel že pôjde o remake prvého dielu hororu od Bloober Team, ale nie je tomu tak. Pôjde skôr o reimagináciu s novou dejovou linkou. Bloober je na našich stránkach „varený, pečený“ a myslím, že sa dám aj na recenzovanie tohto ich diela.

The Gap

The Last Case of Benedict Fox

Lovecraft z tejto hry len tak srší. No a ako príjemný bonus (minimálne z môjho pohľadu), je to metroidvania! Nie, stále som sa ich neprejedol. Zahráme si na PC a Xboxe budúci rok.

Wizardry: The Five Ordeals

Toto bolo naozaj nečakané. Aspoň teda pre mňa. Hardcore RPG sériu zo starej školy Wizardry určite mnohí poznáte. Vedeli ste, že existovalo Wizardry: The Five Ordeals, ktoré malo doteraz len japonskú lokalizáciu? To sa teraz zmenilo. Na Steame si hru môžete po novom vychutnať aj v angličtine.

Edge of Sanity

Tak ešte jeden Lovecraft. Tentokrát je to 2D adventúra so survival prvkami a vyjde na Steame a Nintende Switch niekedy budúci rok.

The Dark Pictures: The Devil In Me

Ďalšia hra zo série The Dark Pictures dostala svoj dátum vydania – 18. novembra 2022 na PC, Xbox a PlayStation.

Teslagrad 2

Veľmi milé oznámenie. Teslagrad je veľmi podarená indie plošinovka z roku 2013. Jej pokračovanie vyjde na jar 2023 pre PC, PS, Xbox aj Switch.

Floodland

Ereban: Shadow Legacy

Afterimage

Už som spomenul že mám rád metroidvanie?

EXP: War Trauma

Aliens: Fireteam Elite – Pathogen DLC

The Chant

Soulstice

Deliver Us Mars

Áno, má to niečo spoločné s Deliver Us Moon. Toto je pokračovanie.

Phantom Hellcat

The Great War: Western Front

Goat Simulator 3 (Gameplay)

Rooted

Hypercharge: Unboxed

Snaccoon

Tainted Grail: The Fall of Avalon

Off the Grid

A Little to the Left

Lightyear Frontier

Backfirewall

Hrateľné demoverzie

Zahrajte si 9 demíčiek hier, ktoré ste mohli vidieť počas Future Games Show 2022. Presnejšie ide o Faerie Afterlight, Moonshine Inc, Gloomwood, The Wandering Village, Power Chord, NeverAwake, The Fabulous Fear Machine, Anno: Mutationem a Misc: A Tiny Tale.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!