V NHL 21 beží Halloweensky event

Na Halloween si pripravilo svoje vlastné eventy množstvo hier a inak na tom nie je ani hokej NHL 21 od EA Sports. Zatiaľ čo FIFA 21 už odomňa známku dostala, NHL zatiaľ čaká. Eventuálne sa ku recenzovaniu nového ročníka NHL dostanem, no zatiaľ sa snažím odohrať v ňom čo najviac zápasov vo všetkých dostupným módoch. A že ich tento rok nie je vôbec málo!

Ku osvieženiu hry dopomáha aj spomínaný Halloweensky event. Vďaka nemu si môžete vylepšiť svoj Ultimate Team o niekoľko zaujímavých kariet a to aj bez toho, aby ste upísali svoju dušu Diablovi a vytiahli peniaze za balíčky. Vďaka Offline Challanges si môžete veľmi jednoducho vyhrať 81 OVR karty Henrika Zetterberga z Detroitu Red Wings a nášho Mariána Hossu z Ottawy Senators, ktorá ho v roku 1997 draftovala.

Ak ale chcete pre svoj tím ešte lepších hráčov, po dobu 7 dní je možné tvoriť Sety s určitým počtom Collectibles kartami, ktoré vám vo výsledku zabezpečia vyššie hodnotených hráčov. Pre bližšie detaily, pohľad na všetkých dostupných hráčov a tipy kam investovať svoje assety, odporúčam video od NHL YouTubera Sleeveless Gaming, ktoré máte možnosť vidieť nižšie.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!