ES Playlist #01 (12.11.21)

Dnes štartujeme niečo nového. ES Playlist bude séria článkov, ktorá si dáva za cieľ predstaviť vám novú (aj starú) hudbu, ktorú v danom týždni najviac počúvam a ktorú odporúčam. Objaviť sa tu môže čokoľvek – elektronická hudba, metal, klasika… Čokoľvek čo uznám za „dobré počúvanie“, má šancu sa dostať do týždenného playlistu.

Prvý týždeň je značne elektronicky naladený s prekvapením na konci. Všetky playlisty budú tvorené tak, aby mali dobrý flow a aby sa skrátka dobre počúvali. Občasné skoky v žánroch sa snažím vždy správne načasovať a prechody by mali vždy byť logické, no nie tak úplne predvídateľné.

Dnes začíname u Deadmau5, prechádzame cez Digitalism, Boys Noize (jeden z jeho dvoch prítomných songov je trocha hardcore divočina), Justice, Green Velvet, Rick Wade, Ladytron, Pleasurekraft, Midnight Juggernauts a krátku On/Off vsuvku od Daft Punku, aby sme následne mohli pristáť pri mojich odporúčaných songoch z nového Limp Bizkit albumu. Niekomu môžu niektoré songy prísť repetitívne, ale verte, že ak sa započúvate, tak je veľká šanca, že sa dostanete do toho správneho oldschool house-tranzu. Čaká vás 20 songov, dokopy o dĺžke cca 1 a pol hodiny.

Nižšie už nájdete playlist v YouTube, Spotify a Apple Music formáte.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!