Zakladateľ CD Projektu si vo videu sype popol na hlavu za Cyberpunk 2077

Spoluzakladateľ poľského herného štúdia CD Projekt, Marcin Iwiński, sa rozhodol na sociálne siete zavesiť video, v ktorom sa srdcervúco kaja, kvôli stavu, v akom bol vydaný Cyberpunk 2077. Všetka vina vraj má smerovať na neho a ostatních ľudí vo vedení firmy. Vývojári do hry vložili svoje srdcia, talenty, duše, dobré rodinné vzťahy, nervy, krv, pot a iné kecy… Poznáte to. Ale nasrať na ospravedlnenie. Podstatné sú informácie, čo pre zlepšenie stavu hry plánuje štúdio urobiť a kedy tak vykoná.

Vo videu sme dostali možnosť pozrieť sa na roadmapu, ktorá je však veľmi obšírna a neuvádzajú sa v nej žiadne presnejšie dátumy. CDPR sa zrejme poučil a už nikdy od nich nedostaneme presný dátum na nič. Najprv nás každopádne čakajú dva väčšie opravné patche 1.1 a 1.2, za ktorými budú následovať bezplatné „DLC“ (ak to bude ako pri Zaklínačovi 3, tak to budú skiny a iné koniny), niekoľko ďalších menších updatov a až potom v druhej polovici roka sa dočkáme bezplatného next-gen konzolového upgradu pre PS5 a Xbox Series. Tento upgrade mal pôvodne vyjsť niekde začiatkom tohto roka, takže všetci traja majitelia PS5 a piati Xboxu Series X (už sa maká na zásobách?) sa nasrali a začali vypisovať bludy na Twitteri.

Takže kedy vlastne dostaneme dokončený Cyberpunk 2077? Veď už ho máme! GONE GOLD babyyy! Ale reálne? No buď nikdy, alebo 2022. Inak, gratulácia CD Projektu ku DVOM oceneniam v podobe súdneho procesu s investormi a s úradom pre ochranu spotrebiteľov. To je lepšie ako vyhrať nejaký bezvýznamný brak v The Game Awards, nie?

Zdroj: CD Projekt (Twitter)

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!