SPIDERMAN: MILES MORALES

Horizon Forbidden West a Spider-Man: Miles Morales vyjdú aj na PS4

Počas PlayStation 5 Showcase sa k nám dostala aj jedna vcelku prekvapivá informácia. Horizon Forbidden West aj Spider-Man: Miles Morales vyjdú okrem PS5 aj na PS4. Nové standalone dobrodružstvo Spider-Mana, v ktorom si zahráme za Milesa Moralesa (charakter z univerza, v ktorom sa odohrával napr. aj nedávny film Into the Spider-Verse), ukázalo výdatnú gameplay ukážku. Toto demo pochádzalo priamo z PlayStationu 5 okrem hrateľnosti ukázalo pochopiteľne aj pohľadnú vynovenú grafiku.

Spider-Man: Miles Morales bude vo svojej základnej edícii stáť 50 a v ultimátnej 70 dolárov. My Európania dostaneme na frak, pretože u nás sa bude hra predávať za 60, respektíve 80 eur. Zatiaľ čo podľa kurzu by to malo byť v eurách naopak lacnejšie… K tomuto problému sa ešte dostanem v inom článku. Každopádne, drahšia edícia so sebou okrem standalone príbehu Milesa Moralesa, prinesie aj kompletný remaster Marvel’s Spider-Man z PS4 so všetkými jeho DLC. Hra pritom na PS5 pobeží v 60 fps.

Rovnako ako Spider-Man: Miles Morales, aj Horizon Forbidden West od Guerrilla Games bude k dispozícii hráčom na PS4. Čo je vcelku vtipné, pretože sa štúdio v minulosti nechalo počuť, že druhý Horizon na PS4 nevyjde. Ak si kúpite PS4 verzie týchto hier, získate bezplatný upgrade na PS5, pre prípad, že sa v budúcnosti rozhodnete prejsť na novú generáciu konzoly od Sony. Nebude to ale fungovať pri pôvodnom Spider-Manovi. Ak vlastníte jeho PS4 verziu a chcete si zahrať vylepšenú edíciu na PS5, budete si musieť zaplatiť plných 80 eur za ultimátnu edíciu Milesa Moralesa.

Zdroj: Engadget a Sony

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!