NHL 21 opäť nevyjde na PC

Bohatstvo, to naozaj musím každý rok písať to isté? Nie, ani NHL 21 sa neobjaví na PC. EA Sports svoju hokejovú sériu opäť ponechá len na konzolách a mne osobne to už je ukradnuté. Možno pár rokov dozadu by som NHL na PC uvítal, ale časom som zmenil názor. Od minulého roka totiž mám konzolu od Sony aj Microsoftu a okúsil som na nich NHL 19 aj 20.

Zo začiatku je to super a hranie si človek užíva. Časom sa ale začínajú ukazovať obrovské problémy hry. Častokrát tupá umelá inteligencia spoluhráčov, no naopak neprekonateľná AI súpera. Najhoršie na tom sú brankári. Váš brankár s hodnotením 89 má v play-off sérii úspešnosť zákrokov 89,4%, zatiaľ čo súperov Malcolm Subban s hodnotením 81 má 92% a chytá asi ako chobotnica s brankárskym výstrojom. Hovorím z vlastnej skúsenosti…

Moja recenzia NHL 20 nebola až taká negatívna, i keď som hre udelil hneď dve hodnotenia. Jedno kritické v porovnaní s predchádzajúcim ročníkom a druhé z pohľadu hokejových hier pre rok 2020. Iný hokej než ten od EA totiž nemáme… Chcelo by to konkurenciu. 2K Sport, nechcete do toho znova ísť?

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!