Multiplayer Halo Infinite bude zadarmo, tešiť sa môžeme na 120 fps

Mnohí hráči počas uplynulého týždňa riešili slabšiu grafickú stránku Halo Infinite. Zaujímavé je, že ju najviac riešili fanúšikovia PlayStationu… Nevraveli náhodou, že je na ich konzole nespočetne viac lepších titulov ako na Xboxe? Prečo ich tak veľmi zaujíma Halo? Oni ani tak nemilujú svoju konzolu, ako neznášajú tvoju. A áno, využijem každú možnosť si do nich kopnúť, pretože oni robia to isté (pre nezainteresovaných – vlastním PS4 Pro aj Xbox One, len neznášam fanboyizmus). Navyše mi to zvyšuje dĺžku textu, čo vylepšuje SEO! O čom má byť ten text vlastne? Aha!

Dnes sa k nám dostala správa, že multiplayerová zložka Halo Infinite bude kompletne zadarmo a podľa všetkého k nej nebudeme potrebovať ani platné predplatné Xbox Live Gold. Gold sa zdá byť na ústupe a je možné, že Microsoft časom úplne zruší. Hra má navyše podporovať frameraty až do výšky 120 fps na Xbox Series X. Ako pobeží na Xbox One, prípadne Xbox Series S, zatiaľ nevieme.

V hre nebude chýbať ani možnosť upraviť si veľké množstvo detailov na svojej postave. Vývojári z 343 Industries nenechali bez odozvy ani obavy o grafickú kvalitu hry a podľa ich slov budú hru skrášľovať a technologicky vylepšovať podľa odborného videa od Digital Foundry. Potvrdené už máme aj to, že Halo Infinite vyjde aj na Steame. Vyzerá to však, že bude fungovať len na počítačoch s operačným systémom Windows 10.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!