Pickups • Platne, Wii a to ostatné

Od posledného pickups článku sa mi podarilo zohnať hneď niekoľko kúskov, ktoré som vždy chcel. Medzi tými (pre mňa) najpodstatnejšími sú určite LPčka Cross od Justice, Alive 1997 od Daft Punk, Live In Leipzig od Mayhem, kde ešte spieva Dead, ktorý sa neskôr zasamovraždil, Haunting the Chapel EP od Slayer a Destroy Your Life for Satan EP od Mütiilation. Posledná menovaná platňa je dokonca v špeciálnom bielo-čiernom prevedení.

Ostatné LP, ktoré som pridal do kolekcie sú Oceans Of Fantasy od Boney M, Debut od Björk, Echoes Of France od Django Reinhardt, Scaled And Icy na šedom vinyle od Twenty One Pilots, IV: Empires Collapse od Warbringer, The Chosen One na žltom vinyle (kópia 88/300 – prisahám že nie som nacista) od Destrage, Swim od Caribou, Invaders Must Die od The Prodigy (skvelý album od začiatku až po koniec) a Tempo of the Damned od Exodus.

Z Fínska mi prišli aj 4 CD – Power od Boys Noize, Random Album Title od Deadmau5, Cowboys from Hell od Pantera a The Day Is My Enemy od The Prodigy. Najmä prvé dva menované electro albumy sa zháňajú dosť zložito ak nechcete zabrúsiť na Discogs alebo Ebay.

Niečo som ale pridal aj na poličku PSP hier – GTA: Vice City Stories, GTA: Liberty City Stories, Twisted Metal: Head On, Metal Gear Acid, Motorstorm: Arctic Edge a Gran Turismo.

No a na koniec asi to najlepšie. Rozšíril som svoje konzolové obzory o Nintendo Wii. To prišlo zrovna dnes, v pôvodnej krabici, s dvomi WiiMotmi, jedným Nunchakom, senzor barom a dokonca aj s kvalitnejšími (oproti kompozitným) komponentnými káblami. Balenie obsahovalo aj hry Wii Sports, Wii Sports Resort a Crash: Mind Over Mutant (nemá originálny obal). Všetko ma to stálo prekvapivo len 40 eur. Už tento týždeň by do zbierky mali pribudnúť prvé väčšie Wii hry, no to už nechám na budúci pickups článok…

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!