Kingdom Come vyjde na Switch aj s českým dabingom

České štúdio Warhorse oznámilo, že v spolupráci so Saber Interactive začiatkom budúceho roka vydá Nintendo Switch verziu svojho úspešného RPG Kingdom Come: Deliverance. Poslednú dobu sa nám roztrhlo vrece s portmi obrovských AAA hier na Switchi a sám som hneď dve takéto hry pár dní dozadu recenzoval. Všetky takéto tituly majú však spoločnú jednu vec – zásadné problémy s technickým stavom. Očakávam bohužiaľ rovnaké aj pri Kingdom Come, aj napriek tomu, že na ňom bude pracovať už spomínaný Saber stojaci za Switch portom Zaklínača 3. Ten nebol úplne najhorší, no KCD je technicky ešte o krok ďalej.

Príjemný bonus je český dabing, ktorý sa tak prvýkrát pozrie aj mimo PC platformu. PlayStation a Xbox verzie dabing podľa všetkého nedostanú kvôli zložitosti a nerentabilnosti procesu. Warhorse vraj nemá v pláne ani „next-gen“ verziu pre PS5 a Xbox Series alebo 60 fps patch.

Switch verzia vyjde aj fyzicky a na 16 GB cartridgy nájdete hru so všetkými DLC a anglickým dabingom. Ten český si môžete následne dosťahovať ako bezplatné DLC.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!