PS Plus Extra a Premium pridajú Uncharted, Ghostwire: Tokyo a iné

PS Plus Essential predplatitelia si rozšírili svoju digitálnu knižnicu o trojicu titulov aj tento mesiac. Do 6. apríla si môžu vyzdvihnúť Battlefield 2042Minecraft Dungeons a Code Vein. Sony však ponúka aj dva vyššie stupne predplatného a to Extra a Premium. Ani tie s novinkami nezaostávajú. 21. marca môžeme očakávať Uncharted: Legacy of Thieves Collection, ktorá obsahuje Uncharted 4 a Uncharted: The Lost Legacy.

Zahráme si aj Ghostwire: Tokyo, ktoré obdrží budúci mesiac veľký update s príbehovým rozšírením a „Quality of Life“ zmenami. Prídu si na svoje aj milovníci adventúr s Life is Strange: True Colors a Life is Strange 2, prípadne milovníci jemne nadpriemerných Zelda Breath of the Wild klonov v podobe Immortals Fenyx Rising.

Okrem toho do služby pribudnú aj Rainbow Six Extraction, Rage 2 či Street Fighter V. To všetko dostanete už v rámci predplatného Extra. Ak ste si priplatili za Premium, tak vám na to navrch Sony prihodí aj klasiky Ridge Racer Type 4 (PS1), Ape Academy 2 (PSP) a Syphon Filter: Dark Mirror (PSP).

Zdroj: PlayStation Blog

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!