Assassin’s Creed Valhalla

PREKVAPENIE: AC Valhalla je len ďalší Assassin’s Creed

Je ten sarkazmus vo slove ‘prekvapenie’ dostatočne cítiť z nadpisu? Na internet uniklo niečo cez polhodinu gameplay záberov z Assassin’s Creed Valhalla a po ich zhliadnutí snáď každému dôjde, že si budeme znova kupovať len preskinovaný Assassin’s Creed Odyssey. Kvalitu grafiky z nich nie je možné vydedukovať, pretože nám sú k dispozícii len zábery v maximálnom rozlíšení 720p. Nevieme ani to, či bude Valhalla na PC a next-gen konzolách schopná bežať v 60 fps.

Ubisoft pred nejakým časom sľúbil, že bude nový diel AC bežať “minimálne v 30 fps” … Ummmmm, no shit?! Čokoľvek pod 30 už ani nie je možné brať za hrateľný produkt. To už sme ale rozoberali vo vtedajšom článku. Späť ku gameplayu. Občas môže na oko pripomenúť Zaklínača 3. Hlavne pri jazde na koni s peknou hudbou v pozadí. Príbeh a postavy na úrovni CD Projektu RED by som už ale radšej neočakával. Budete totiž na 100% sklamaní.

Assassin’s Creed Valhalla vyjde tento rok na Vianoce a to pre PC, Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5 aj Google Stadia. Inými slovami, Ubisoft má rád peniaze.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wwh8SInuoHw&width=820[/embedyt]

Zdroj: YouTube

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!