Ubisoft sľubuje, že AC Valhalla pobeží minimálne v 30 fps… ??!!

AKTUALIZÁCIA (10.9.2020): Valhalla na Xbox Series X nakoniec pobeží v rozlíšení 4K s 60 fps. Chvála Kristovi…

Ubisoft včera rozosmial a zároveň asi aj riadne naštval hráčov, keď oznámil, že ich chystaná hra Assassin’s Creed Valhalla pobeží na Xbox Series X „minimálne v 30 fps“. A čo to má akože naznačovať? Asi fakt, že môže nové AC kľudne na novej generácii konzol bežať rovnako ako na tej starej.

To mi príde neprijateľné, ale presne viem, prečo to tak bude. Ubisoft vydáva Valhalla na staršiu aj novú generáciu konzol, čo znamená, že ak nechú pracovať na dvoch verziách hry (plus PC verzia), tak svoju hru prispôsobia pre staršiu generáciu a XSX / PS5 dostanú len zlepšený port.

Takže tí PSkový posmeváčkovia tvrdo narazia do skaly reality, až spustia Valhallu na svojom vysnenom stroji. „Minimálnych“ 30 fps v 4K rozlíšení sa totiž rozhodne nedotkne len Xboxu Series X. Až potom to bude chyba lenivého Ubisoftu a nie Microsoftu a ich „slabučkej konzoly“. Myslíte, že fanboyov už za tie roky nepoznám? 😉

Hovoríte si, že „minimálne 30 fps“ môže znamenať čokoľvek od 30 fps vyššie? Omyl. To je typický ‚PR sprache‘, ktorý jasne hovorí, že AC Valhalla pobeží v 4K v 30 fps. Uvidíme ako bude vyzerať PC verzia a či konzolové verzie ponúknu možnosť znížiť rozlíšenie pre získanie vyššieho frameratu. Ako ale poznám Ubisoft, tak nič také neočakávam.

Zdroj: WCCFTech

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!