Tony Hawk’s Pro Skater 1 a 2 vyjdú v remasterovanej kolekcii

Prvé väčšie oznámenie novej hry na digitálnej hernej akcii Geoffa Keighleyho, Summer Game Fest, je remaster Tony Hawk’s Pro Skater 1+2! Už dlhšie sa hovorilo o možnom návrate série, ale asi len málokto očakával oznámenie remasterovanej kolekcie počas Summer Game Festu.

Na livestreame bola okrem Geoffa prítomná aj členka štúdia Vicarious Visions a dokonca aj samotný Tony Hawk. Ako ste si už určite uvedomili, na hre pracujú vývojári z Vicarious Visions, ktorí stoja za remastermi Crasha Bandicoota. Dočkáme sa teda poctivej prerábky pôvodných dielov do modernej grafiky a zlepšeného ovládania. Budú prítomné všetky originálne levely a vrátia sa aj kompletné soundtracky oboch hier.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 vyjde 4. septembra a to na PC, PS4 a Xbox One. PC verzia bude podľa všetkého exkluzívne len na Epic Games Store, čo je samozrejme nemilá správa. Epic totiž stále nemá poriešené achievementy, takže PC hráči dostanú minimálne o túto jednu funkciu menej ako konzolisti. Epic už však presunul vývoj achievement systému do kategórie „Up next“ funkcí.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!