Crash Bandicoot 4 stojí 70 eur a obsahuje mikrotransakcie

AKTUALIZÁCIA: Toys for Bob na sociálnych sieťach oznámili, že Crash 4 nebude obsahovať mikrotransakcie a Totally Tubular skiny budú súčasťou všetkých digitálnych edícii hry. Veríme im? Nie. Activision tam tie mikrotransakcie pribastlí po vydaní rovnako, ako to spravili pri Crash Team Racing. Nič neberiem späť. Za všetkým, čo je napísané nižšie, si stále stojím.

Ok, tak v rýchlosti… Crash Bandicoot 4: It’s About Time bude naozaj stáť 70 eur namiesto klasických 60 a ponúkne aj in-game mikrotransakcie. Zrejme kozmetické, ale to znamená úplné hovno. Stále sú to mikrotransakcie v 60 eurovej… Pardon. 70 EUROVEJ hre.

Je na čase prestať obraňovať mikrotransakcie v AAA hrách, pretože sú „LeN kOZmeTicKé“ . Activision sú nenažrané svine, ktoré neplatia dane! Firma má „sídlo“ v Holandsku a veselo sa vyhýba daniam. To vám príde v pohode? Príde vám v poriadku takýmto kokotom vysoliť 70 eur za skákačku, v ktorej na vás čakajú mikrotransakcie? Ak áno, tak vám niet pomoci. Odporučil by som slučku.

Debaty o tom, ako sú moderné hry strašne lacné, sa pomaličky premieňajú v skutočnosť. Ak takéto ceny začnú vydavateľstvám prechádzať, bude sa to len zhoršovať. Ó a tie mikrotransakcie v Crash Bandicoot 4 potvrdil oficiálna stránka hry na Microsoft Store. Koho to ale zaujíma ako, alebo kým to bolo potvrdené? Hra, ktorá je zdanlivo pre deti, bude od vás skrátka príležitostne pýtať zopár eur za pojebané skiny. Prajem príjemné hranie. Ja to teda hrať určite nemienim, aj keď som veľký fanúšik série.

Ale hra bude obsahovať viac ako 100 levelov! Aj keby obsahovala 1000, je mi to u prdele. Activision nech si strčí každý jeden ten level kam slnko nesvieti a nech následne skape. Bez Call of Duty by sme na tomto svete nejak už prežili…

Zdroj: Microsoft Store

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!