Sony vynechá E3 2020

Rovnako ako minulý rok, sa Sony rozhodlo ignorovať výstavu E3 v Los Angeles. Ako oficiálny dôvod tohto rozhodnutia uviedla firma nezhodujúce sa názory na formu a priebeh akcie. Po novom má totiž E3 byť primárne orientovaná na „influencerov“ a prezentovať sa ako nejaká obrovská Hollywoodska show.

Tento dôvod môže byť pravdivý, ale ani nemusí. Fanúšikovia PlayStationu si samozrejme myslia, že Sony E3ku vôbec nepotrebuje a že má dostatočný konzolový náskok aj do ďalšej generácie. Neuvedomujú si ale, že tým robia podobnú chybu ako pri PS3. Sony si myslelo, že majú všetko popredu vyhrané, pretože ich predchádzajúca konzola drvila akúkoľvek konkurenciu. Boli na omyle a Xbox 360 ich roztrhal v zuboch.

Zatiaľ je tak otázne, kedy Sony predstaví PlayStation 5 bližšie. Už by bolo fajn vidieť dizajn konzole aj ten nový, zlepšený ovládač. Uvidíme, či boli narážky na odvážny dizajn Xboxu Series X opodstatnené a či ten od Sony bude vôbec o niečo lepší 😉

Microsoft na E3 2020 samozrejme chýbať nebude. To potvrdil aj nedávny tweet Phila Spencera, ktorý láka na veľkolepý rok pre Xbox značku.

Zdroj: GameIndustry.biz

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!