Som späť s niečím novým – album G.R.E.T.A. je k dispozícii

Neviem čo mi to na konci marca (po vydaní Mostly Black) napadlo, ale premazal som všetky svoje projekty a začal pracovať na niečom trocha inom. Mix môjho obľúbeného electro/house/techno štýlu s niečím diametrálne odlišným – s jazzom. Hovorí sa tomu electro swing a najznámejší predstavitelia tohto žánru sú napr. Caravan Palace alebo Parov Stelar. Niečo podobné som sa snažil dosiahnuť na novom albume – GRETA.

Nevravím, že sa všetky skladby na tomto albume držia tohto štýlu, ale väčšina z nich určite. Chcel som pripraviť taký príjemný mix nového a starého, no neustále tam mať jasnú stopu jednoduchosti a chytľavosti houseovej hudby. Snáď sa vám bude tá trištvrte hodinka páčiť 🙂 A nebojte, toto nie je jediná novinka na webe pre dnešok. Stále pokračujeme v našom Halloweenskom špeciály!

P.S.: Podporovatelia na Patreone dostanú k dispozícii celý album na stiahnutie v maximálnej FLAC kvalite aj s bonusovým songom, ktorý bol tvorený kontinuálne bez pauzy. Všetko čo v ňom počujete bolo improvizované počas nahrávania.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!