Tool zostrelil z top priečky Billboard 200 Taylor Swift

Tool sa môže vďaka svojmu albumu Fear Inoculum pochváliť s 248 000 predanými albummi v jednom týždni. Počínali si teda suvérenne najlepšie zo všetkých rockových skupín v tomto roku. Z top priečky rebríčka Billboard 200 tak zosadili Taylor Swift a jej album Lover.

Fear Inoculum sa predáva vo fyzickej edícii so siedmimi songmi a digitálne s desiatimi. Prvá fyzická edícia však navyše obsahovala 4-palcovú HD obrazovku premietajúcu špeciálne video, reproduktor a 36-stránkovú knižku. To všetko sa s cenou 50 dolárov takmer okamžite vypredalo a skupina pripravila ďalšie fyzické kópie vo formáte CD + kód pre stiahnutie digitálnej verzie.

Zaujímavosťou na prvej priečke Toolu je aj fakt, že v ich celkových ziskoch ešte nie sú zarátané žiadne koncerty, ktoré sa už ale chystajú. Je teda možné, že Fear Inoculum uvidíme na špičke Billboardu ešte nejaký ten piatok. Album si odomňa odniesol absolutórium a ešte stále som ho nevyňal z repeatu.

BONUS: Fanúšičky (a možno aj nejakí fanúšikovia) Taylor Swift sú z toho úplne v prdeli 😀 Long live the rock/metal! #OMG10minutoveSongy

https://twitter.com/Uppercut_Slut/status/1167602380986298370

Zdroj: Billboard

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!