Sony si Spider-Mana nedá a oznámilo, že jeho účasť v MCU je pre teraz nereálna

Pred 3 týždňami sme informovali o bitke o filmovú licenciu Spider-Mana medzi Marvelom a Sony. Na situácii sa toho za uplynulú dobu príliš nezmenilo, ale zatiaľ to vyzerá tak, že si Sony svoju hračku nepustí a pošle Marvel späť na ich vlastné pieskovisko.

Marvel sa voči nevôli Sony ku predaju licencie vyjadrilo jasne. Ak zostane Spider-Man pod Sony, budú mu zabuchnuté dvere do MCU (Marvel Cinematic Universe). Sony to podľa slov Tonyho Vinciquerra evidentne až tak nevadí a myslí si, že im značka Spider-Mana zarobí aj bez podpory ostatných charakterov z MCU. Popri tom vlastní Sony aj hernú divíziu PlayStation, ktorá Spider-Mana využíva pre svoju videohernú sériu (asi to tak už môžeme nazvať, keďže bol prvý pokus tak náramne úspešný).

K celej situácii sa vyjadril aj herec Petra Parkera Tom Holland, ktorý takto prejavil dôveru v Sony: „Budúcnosť Spideyho leží bezpečne v rukách Sony“.

Samotné Sony oznámilo, že aj napriek všetkým nezhodám, nemajú vo vzťahu s Marvelom žiadne problémy. Môžeme veriť, nemusíme…

Zdroj: Gamesradar

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!