Assassin’s Creed Shadows

Japonsko v Assassin’s Creed Shadows bude mať mierku podobnú AC Origins

Ubisoft prednedávnom oznámil nový diel Assassin’s Creed s podtitulom Shadows, vďaka ktorému sa séria konečne dostane do mnohými hráčmi vytúženého Japonska. Na Ubisoft Forward sme sa dozvedeli ďalšie detaily a mali možnosť vidieť nové zábery. Game director Simon Lemay-Comtios napríklad odhalil, že Shadows nebude najväčším dielom série. Minimálne nie veľkosťou hernej mapy. Tá má byť niekde na úrovni mapy z Assassin’s Creed Origins, čo je podľa môjho názoru úplne dostačujúce. Podstatné bude to, ako sa vývojárom rozlohu herného sveta naplniť zaujímavými miestami a obsahom.

Navštívime údolia aj hory feudálneho Japonska 16. storočia a to v koži dvoch hrateľných postáv – Jasukeho a Naoe. História sa tak opakuje a po Syndicate to bude druhý diel AC, ktorý takúto možnosť ponúkne. Obe postavy sa majú od seba zásadne líšiť a tak zatiaľčo Naoe poskytne primárne stealth prístup, Jasuke využije hrubú silu. Ubisoft nám oboch protagonistov priblížil v špeciálnom video, ktoré môžete vidieť nižšie.

Assassin’s Creed Shadows vychádza 15.11. na PC, PlayStation 5 a Xbox Series. Cena štandarnej edície na PC je 70 eur, na konzolách si hráči priplatia o 10 eur viac a vyžadované bude prvotné pripojenie na internet, pre potreby stiahnutia day one aktualizácie. Bez nej hru nebude možno spustiť.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!