Microsoft a Sony odmietajú množstvo reklamácii Cyberpunku 2077

AKTUALIZÁCIA: Obe firmy nakoniec budú dočasne poskytovať plné vrátenie peňazí nespokojným hráčom, ktorí zakúpili Cyberpunk 2077 na PS Store alebo Microsoft Store. Sony navyše hru odstránilo z predaja.

Ja som vo svojom článku sice hovoril, že kamenné obchody si s vašou žiadosťou o reklamáciu otvorenej hry akurát tak vytrú zadok, ale evidentne tomu tak je aj pri digitálnych obchodoch. Microsoft aj Sony totiž hromadne odmietajú reklamácie Cyberpunk-u 2077 a o vrátení peňazí sa nespokojným hráčom môže len snívať. Podpora Sony reklamáciu potvrdí len v prípade, že hra nebola stiahnutá a spustená. To je dosť ťažká požiadavka na splnenie, pretože ako má človek vedieť, že tá hra nefunguje, keď ju nestiahne a nespustí…

Hráčom, ktorých Microsoft a Sony odmietajú, nezostáva nič iné, ako sa obrátiť na spomínaný mail: helpmeredund@cdprojektred.com. Neviem, ako chce CD Projekt dosiahnuť zmenu názoru u oboch digitálnych distribúcii, ale vravia, že sa pokúsia s reklamáciou každému pomôcť a to najneskôr ako do konca roka.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!