Cyberpunk 2077

CD Projekt sľubuje opravy Cyberpunku 2077, no nebráni sa refundáciám

Ako už isto viete, Cyberpunk 2077 vyšiel aj napriek mnohým odkladom rozdrbkaný na rešeto a CD Projekt musí tvrdo pracovať na opravách. Na tomto mieste by som sa chciel vysmiať ľuďom, čo obraňovali odklady tým, že to bude aspoň vyladená hra bez prílišného množstva bugov. To vám nejak nevyšlo. V najnovšom prehlásení štúdia sa môžeme dočítať, že sa plánujú priebežné patche v najbližších dňoch a dva veľké v januári a vo februári. Tieto dve aktualizácie by mali vraj opraviť všetky podstatné chyby hry. Z toho mi vychádza, že Cyberpunk 2077 mal vyjsť vo februári… Ďalší takto dlhý odklad hry si už ale v CDPR zrejme netrúfli lajsnúť.

Zaujímavé na vyhlásení je, že sa firma nebráni hromadným refundáciám. V texte spomínajú najmä nespokojnosť s konzolovými verziami, ktoré sú skutočne len sotva hrateľné. Získanie vrátenia peňazí za digitálne kópie by nemal byť problém, no som zvedavý, ako by ste chceli reklamovať otvorenú hru v klasických kamenných obchodoch. V jednej takej hernej predajni som toho času robil a viem o strikných pravidlách vrátenia peňazí. V skratke – je to takmer nemožné. U nás sa hry nesmeli vracať ani keď boli ešte dokonalo zabalené. Jedine, že by ste si miesto danej hry vybrali inú. Peniaze však museli s určitosťou zostať v kase. No a refundácia PC verzie s už aktivovaným kľúčom, je totálna utópia.

Ak by vám kamenný predajca robil potiaže, CD Projekt sa ponúkol vyriešiť aj takýto problém. Napíšte im keď tak na tento mail: helpmeredund@cdprojektred.com.

Zdroj: CD Projekt RED (Facebook)

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!