PS5 pri vydaní neponúkne možnosť rozšírenia úložiska

Sony to do nás v poslednej dobe hádže, len také fukoty… Po nepríjemnej správe o absencii 1440p tu máme novinku, že sa majitelia PS5 budú musieť uspokojiť s tými 664 GB voľného miesta na SSD. Pri vydaní totiž nebude k dispozícii žiadna možnosť rozšírenia úložiska. Sony plánuje túto možnosť pridať až časom a to pomocou M.2 SSD.

Výrobcovia týchto druhov SSD nevedia, kedy a či vôbec, budú ich SSDčka kompatibilné s PS5. Sony podľa všetkého ešte ani nezačalo prvé testy kompatibility rozšíriteľných SSD. Vyzerá to tým pádom na trocha dlhšiu „pesničku“, ako by si hráči priali. Správu priniesol The Verge.

Osobne sa vcelku dobre bavím na obrancov PlayStationu, ako sa snažia svojou obvyklou mentálnou atletikou obrániť aj túto zlú správu od Sony. A že ich nebolo za poslednú dobu málo! Len včera som písal o spomínanej absencii podpory natívneho rozlíšenie 1440p, sponutá už bola aj výrazne nižšia využiteľná kapacita 1TB SSD, hry budú na PS5 drahšie oproti konkurencii, Sony má výrazné problémy s nedostatkom zásob a s expedovaním už existujúcich kusov… For the players, though! Buy it! Oh wait… U nás sa očakáva najbližšie naskladnenie vo februári 2021… Tak nič.

Zdroj: The Verge

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!