PlayStation 5 Showcase zrejme odhalí cenu aj dátum vydania

V stredu (16.9.) sa uskutoční ďalšia Sony PS5 Showcase prezentácia, na ktorej by sme mali konečne zistiť dátum vydania konzole (Xboxy vychádzajú 10. novembra) aj jej cenu. Po internete sa po zverejnení cien Xboxu Series S a X rozmnožili špekulácie o tom, že je Sony údajne zaskočené z ich nízkej výšky. Uvidíme teda, či zrovnajú cenu Xboxu Series X (t.j. 499 dolárov). Jedno je isté. Xbox Series S bude určite najlacnejšou next-gen konzolou.

Na Twitteri sme sa prostredníctvom analytika Daniela Ahmada, dozvedeli obsah balenia PS5 aj PS5 Digital. Nič zvláštneho v ňom nehľadajte. Klasika: samotná konzola s 1TB SSD, napájací kábel, ovládač, HDMI a USB kábel, manuál a predinštalovaná aplikácia ASTRO’s PLAYROOM. Playroom už môžete poznať aj z PS4. V ňom bola možnosť pohrať sa s robotíkmi, ktorí reagovali na žiaru a stláčanie tlačidiel vášho ovládača v rôznych minihrách.

Živé vysielanie PlayStation 5 Showcase budete môcť sledovať na oficiálnych kanáloch PlayStationu, ale aj tu, u nás na webe. Stream začne 16.9. o 22:00 nášho času.

Zdroj: OC3D

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!