Je možné, že je toto Xbox Series S gamepad?

Menej výkonná verzia next-gen konzole Xbox Series X od Microsoftu, Xbox Series S, ešte stále nie je oficiálne potvrdená. Možno práve preto, sa na internete znova objavili ďalšie dohady o jej existencii. Na Reddit sa dostala fotografia bieleho Xbox gamepadu, s rovnakým D-padom aký má mať Xbox Series X.

O konzole Series X sa ale vie, že by mala vyjsť primárne v čiernej farbe. Žiadne iné farebné varianty potvrdené neboli a preto sa hovorí, že ovládač na fotke patrí ku Xboxu Series S. Ten má byť menší a hlavne biely. Človek, ktorý fotku na Reddit zavesil povedal pre The Verge, že gamepad naozaj patrí ku novej generácii Xboxu. Oznámil, že Xbox bol „značne menší oproti XSX a Xbox tlačidlo na ňom pôsobilo väčšie“. Prezradil aj to, že si mal konzolu možnosť aj zahrať a že hlavné Xbox menu je rovnaké, ako to z Xboxu One. Xbox Series S gamepad je teda potvrdený? Nie tak úplne. Môže to byť samozrejme aj výmysel dotyčného. Sám dokonca po vytvorení príspevku zmazal svoj Reddit účet…

Navyše sa môže stať aj to, že Microsoft naozaj plánuje aj biely variant Series X. Nemusia ho ani plánovať pre bežný predaj. Neraz sa stalo, že firmy ako Sony, Microsoft alebo Nintendo nechali vytvoriť špeciálne farebné konzole pre svojich zamestnancov, ako poďakovanie za prácu pri ich tvorbe.

Zdroj: TrueAchievements

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!