Far Cry 6

Vo Far Cry 6 sa pozrieme aj do mesta

Ubisoft na prezentácii Ubisoft Forward naozaj ukázal Far Cry 6. K prvému videu máme už aj zopár zaujímavých doplňujúcich informácii. Na hre pracuje hneď 900 ľudí z rôznych Ubisoft štúdii. Vývoj sa priebežne ťahá už 5 rokov (práce začali ešte pred vydaním Far Cry 5) a očakávať môžeme opäť veľký otvorený svet, ktorý tentokrát zavíta aj do mestského prostredia. Tropické mesto na ostrove Yara nebude len jedna z mnohých kulís bez podstatného významu.

Podľa slov scénaristu Navida Khavariho sa práve v meste odohrá veľká časť hry. Rovnako v rozhovoroch odmieta hráčske obavy o jednoduchosti a predvídateľnosti príbehu. Far Cry 6 pred nás vraj položí “moderný a komplexný príbeh” . Hráč bude hrať za svoju vytvorenú postavu (pohlavie si vyberie sám) a pokúsi sa systematicky zničiť nadvládu hlavného antagonistu a diktátora Antóna Castilla.

Veľa sa nahovorilo aj o jeho synovi Diegovi, ktorý mal na prvých obrázkoch črty záporáka Vaasa z Far Cry 3. Vyzerá to, že je to podobnosť čisto náhodná a nič spolu nebudú mať spoločné. Nič zatiaľ nie je 100% vylúčené, ale možnosť spojitosti pôsobí veľmi nepravdepodobne. Diego má mať počas udalostí Far Cry 6 13 rokov a na viacerých záberoch počúva hudbu na smartfóne. Vaas sa narodil v roku 1985 a 13 rokov tak dovŕšil v roku 1998 – teda v ére bez smart zariadení.

Far Cry 6 by mal vyjsť 18. februára 2021. Viac informácii o hre sa dozvieme v priebehu času. Napríklad aj na ďalšej prezentácii Ubisoft Forward. Vyzerá to, že včerajšie vysielanie nebude posledné.

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLpwyzkZha0Z7qsWFxE_yh-5XIZa67TajY&width=820[/embedyt]

Zdroj: Ubisoft

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!