PS5 dostane časom aj farebné varianty, hlučnosti sa nemáme obávať, cena by mohla byť vyššia

Nie všetkým sa pozdával výber farieb pre novú konzolu PS5 od Sony. Firma však týchto ľudí upokojuje, že sa časom dostane aj na exotickejšie dizajny a rôznorodé farebné schémy. Tieto však rozhodne nebudú dostupné od prvého dňa predaja a prídu až po nejakej dobe, keď začne konzola vychádzať v špeciálnych edíciách s pribalenými úspešnými hrami. Potvrdil to Matt McLaurin, vedúci oddelenia pre dizajn a interface.

Aj spomínaný interface prejde výraznými zmenami oproti predchádzajúcej generácii. Sony plánuje s PS5 odhaliť úplne novú formu svojho hlavného menu. Znelku a úvodnú bootovaciu obrazovku sme už mali možnosť vidieť počas prezentácie. Ďalej sa ozval Simon Rutter, z európskej pobočky Sony. Ten ukludňoval ľudí, ktorí sa báli, že bude PS5 príliš hlučný. Vraj nebude… Dobroš. Uvidí sa.

Prezident Sony Interactive Entertainment Jim Ryan následne dodal, že ich cena príliš nezaujíma a že im ide hlavne o ponúknutie najlepších funkcii a zážitkov. To je pekné, že Sony cena nezaujíma, ale som si istý, že hráčov vcelku áno. Ja ešte dodám, že dizajny, ktoré vidíte nižšie, sú fanúšikovské výtvory a nie sú oficiálne ani reálne.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!