V Resident Evil 8: Village sa vydáme po stopách čarodejníc a vlkolakov

Špekulácie spred pár dní sa potvrdili a na digitálnej akcii ‚The Future of Gaming‚, venujúcej sa PS5, sa naozaj objavil aj Resident Evil 8: Village. Nebojte sa, nepôjde o PS5 exkluzivitu. Capcom plánuje vydať ôsmy Resident Evil aj na PC a Xbox Series X. Dávalo ale zmysel oznámiť to na tak ostro sledovanej akcii akou je práve táto od Sony.

Obsah pôvodných predpovedí sa naplnil takmer dokonale a naozaj sa teda pozrieme do dedinského prostredia, v ktorom sa dejú vskutku hrozivé veci. Stretneme sa s čarodejnicami, okultizmom aj vlkolakmi. V hre sa navyše objaví aj známa postava série, Chris Redfield. Ten ale podľa všetkého nebude zastávať svoju klasickú kladnú rolu, ale pridá sa na stranu zla. Naša postava (Ethan Winters) sa oproti Resident Evil 7 posunie v čase o pár rokov dopredu a snaží sa užívať život v horách so svojou manželkou Miou. Niečo sa však, ako inak, stane a nás bude znova čakať kopec hororu a akcie.

Prvá ukážka hry jasne naznačuje, že máme očakávať naozaj hutnú atmosféru a grafiku na vysokej úrovni. Resident Evil 8: Village si zahráme niekedy v roku 2021.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!