Gameplay remasterovanej Mafie 2 vyzerá identicky s pôvodnou PC verziou

Už dnes (19.5.) o 18:00 našeho času nás čaká oficiálne odhalenie detailov o Mafia Trilogy. Táto kolekcia prinesie remake prvého dielu, remaster druhého a definitívnu edíciu tretieho. Už od včera sa však na YouTube pohybuje uveriteľné gameplay video Mafie II: Definitive Edition.

Remaster dvojky vyzerá z týchto PS4 Pro záberov zhruba rovnako ako pôvodná PC verzia hry. Oproti konzolovým verziám Mafie II je však možno nájsť množstvo grafických vylepšení. Pre PC hráčov sa mi to však zatiaľ javí ako zbytočný upgrade. Kľudne sa môže stať, že gameplay nepochádza z definitívnej edície Mafie II, ale nemyslím si, že sa tak stane. Ak sa jedná o falzifikát, tak veľmi kvalitný.

Jediná divná vec je pochybná kvalita audia. Je však možné, že sa autor videa pohral so zvukom, aby video nebolo z YouTube odstránené kvôli porušeniu autorských práv.

Popri tomto videu unikol aj celý trailer pre Mafia III: Definitive Edition. Ten nám potvrdil, že od neho nemôžeme čakať nič iné, ako kompletnú edíciu hry so všetkými DLC v cene. Keď už sme pri cenách, tak podľa austrálskeho PS Store bude Mafia Trilogy (teda všetky tri diely) stáť 60 dolárov a dvojica Mafia II a Mafia III: Definitive Edition 30 dolárov za kus. Obe neskôr spomínané hry by mali vyjsť ešte dnes.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!