Fallout 76 chystá season passy. Prvý bude zadarmo

Čo ešte chýba tak dokonalej hre akou je Fallout 76? Season pass! Alebo ešte lepšie, viacero season passov. Bethesda mala zrejme na mysli tzv. Battle Passy, ktoré sú populárne v mnohých free-to-play ale aj niektorých pay-to-play online tituloch.

Hráč si zakúpi akúsi virtuálnu vstupenku, ktorou následne počas trvania sezóny získava za hranie rôzne in-game predmety a bonusy. Battle Passy majú zväčša svoje odmeny rozdelené do desiatok až stoviek úrovní. Na vyššie úrovne sa hráč posúva napríklad výhrami v online zápasoch, zvyšovaním levelu svojej postavy alebo získavaním fragov. Určite ste sa s niečim takým už stretli.

Bethesda chystá niečo podobné pre Fallout 76 a tvári sa pritom, že to je niečo unikátneho, s čím prišiel Todd Howard počas hajzel-prestávky, na ktorú si zabudol vziať mobil alebo noviny. „Predstavujeme náš nový prístup k systému Season Passov, ktorý je vytvorený špeciálne pre Fallout 76.“ Tým ľuďom v Bethesde už ozaj drbe?

Vtipné je, že Bethesda sama v minulosti vykrikovala, že bude hráčom poskytovať všetky DLC a iný herný obsah úplne bezplatne. Prvý takýto Season Pass bude zadarmo. Prvý. Uvidíme, čo sa stane s tými nasledujúcimi. Už teraz však vieme, že bude možné poskočiť na vyšší Pass Level pomocou 150 Atómov (to je prémiová in-game mena, ktorá sa dá v menších množstvách získavať aj hraním). Takáto možnosť ale bude hráčom k dispozícii len počas prvých dvoch týždňov Season Passu. Bethesda týmto krokom chce hráčov prinútiť získavať levely hraním ich rozbitej hry. Prajem im veľa zdaru.

Prvý Season Pass príde do Falloutu 76 ešte toto leto.

Roadmapa chystaného obsahu pre Fallout 76

Zdroj: PC Gamer

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!