Veľký únik spoilerov The Last of Us 2! Dávajte si na internete pozor.

Internet a spoilery boli odjakživa dokonalí partneri. Dnes sa vám hlásim s varovaním, že sa na internete začali pohybovať spoilery ku očakávanej PlayStation exkluzivite The Last of Us 2.

Zdrojom týchto príbehových leakov má byť jeden z nespokojných testerov hry (alebo zamestnancov Naughty Dogu – názory sa líšia). Zábery mali portugalské titulky a pochádzali z verzie, ktorá na obrazovke obsahovala diagnostické údaje.

Naughty Dog sa aktuálne snaží minimalizovať výskyt týchto spoilerov na minimum, ale tu sme na internete… Čo sa tu raz objaví, tu už zostane navždy. Osobne som si zábery nepozeral, aj keď ma Last of Us vôbec nezaujíma. Tipujem však ale, že to bude videoherná klasika tzv. „príbehoviek“ – niekto skape. Osobne by som tipol že to bude Ellie alebo Joel. A to nie je spoiler z mojej strany, to je čisté hádanie. Dávalo by to zmysel, pretože k týmto dvom postavám majú fanúšikovia série najbližšie vzťahy. Tak skrátka fungujú dejové linky. Vytvor vzťah medzi hráčom a postavou a následne danú postavu poprav ako psa.

Pes… To mi pripomína situáciu so psom v Call of Duty: Ghosts. Úprimne, kto to vtedy NEČAKAL?

Zdroj: Reddit (Už zmazané)

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!