eFootball PES 2020 prinesie zaujímavé novinky do módu Master League

Už vieme, že sa EA Sport tento rok konečne posnažilo zapracovať na móde kariéry trénera. Vyzerá to ale, že to nebudú mať v konkurencii PES vôbec jednoduché. Konami vydalo trailer oznamujúci novinky pre ich verziu Career módu – Master League.

Je známe, že bude PES minimálne tento ročník vlastniť kompletné práva pre talianskú Serie A, takže sa nezabudli pochváliť derby zápasom Inter vs AC Miláno. Práve derby zápasy by mali v PES 2020 dostať úplne nový náboj dôležitosti. Už to nebude „len ďalší zápas“, ale ako tréner budeme musieť svojich hráčov správne namotivovať a pripraviť na tvrdý zápas.

Zmenou prešla aj úprava výzoru manažéra, kde dostaneme na výber z 18 nových modelov, medzi ktorými nájdeme aj známe tvára ako Cruyff, Maradona alebo Roberto Carlos. S našou postavou manažera sa budeme následne zúčastňovať predzápasových a pozápasových konferencii. Konami sľubuje, že budeme v Master League žiť svoj vlastný manažérsky príbeh.

Pozrite si trailer a posúďte, kto bude mať tento rok navrch. PES či FIFA? eFootball PES 2020 vychádza už 10. septembra pre PC, PS4 a Xbox One.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!