NBA 2K20 trailer pre MyClub si ľahko zmýlite s reklamou na kasíno

Tak sme to dopracovali! 2K Sports sa už za nič nehanbia a ich najnovší trailer NBA 2K20 vyslovene oslavuje mikrotransakcie a gambling. Séria NBA 2K sa na náš web v podobne zlom svetle dostala aj pre pár mesiacmi, kedy sa v NBA 2K19 objavili nepreskočiteľné reklamy pri načítaní hry. Aj to je však slabý odvar toho, čo uvidíte dnes…

MyClub trailer pre najnovší diel každročnej basketbalovej hry od 2K v sebe obsahuje pohľad na otváranie balíkov s hráčmi a použiteľnými predmetmi (na to sme už v športových hrách pripravení), spúšťanie guličky ktorá náhodne dopadá na políčka s výhrami, hrací „spoj-tri“ automat a koleso šťastia. To všetko za sprievodu cringe reakcii dvoch čiernych týpkov. Pretože kto iný by aj hral basketbal, že? Diskriminácia? Či tá platí len na jednu stranu?

Celý trailer mi pripomenul, ako si Rockstar otvoril plnohodnotné kasíno v GTA Online a prešlo im to… Pri NBA je to však ešte o niečo horšie v tom, že je hra podľa ESRB a PEGI určená pre publikum od 3 rokov. Ja sa len pýtam, kedy toto skončí? No pokiaľ tie hovná budú ľudia aj naďalej kupovať a zástupcovia krajín pre gambling sa budú tváriť, že o ničom nevedia… Asi nikdy.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!