Need for Speed Heat bude obsahovať mikrotransakcie

Na konci všerajšieho prvotného oznámenia Need for Speed Heat som sľúbil, že sa o hre dozvieme viac na Gamescome. To som ešte netušil, že v priebehu niekoľkých hodín vytiahnu z vývojárov ľudia na Reddite ďalšie podstatné informácie.

Tak napríklad už vieme, že hra bude obsahovať istý druh mikrotransakcii. Podľa slov Ghost Games to nebudú lootboxy, ale to je úplne jedno čo to bude. Mikrotransakcie akéhokoľvek druhu v 60€ hre sú neprípustné. Kúpiť si budeme môcť mapu, ktorá odhalí skryté predmety v hre a boostery pre rýchlejší zisk peňazí a reputácie.

Znova teda použijem svoje presvedčenie, že keď hra ponúka úrýchľovače hrateľnosti, zrejme nie je dostatočne zábavná na to, aby ju hráč chcel hrať.

Vývojári sa na Reddite navyše dušujú, že gameplay Need for Speed Heat prešiel veľkými zlepšeniami oproti Payback a že si na svoje prídu aj fanúšikovia realistickejšieho ovládania áut.

Hlavne nepredobjednávajte. Počkajme si na gameplay zábery z Gamescomu a hlavne na prvé recenzie po vydaní hry. Pokúsim sa pre vás pripraviť recenziu aj ja. Uvidíme, či sa zopakuje moje hodnotenie Paybacku.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!