Need for Speed Heat odhalený!

Štúdio Ghost, patriace pod záštitu EA, sa pripravuje na vydanie svojho štvrtého dielu Need for Speed (sériu majú pod taktovkou od dielu Rivals). Ponesie podtitul Heat a len pred niekoľkými desiatkami minút bol odhalený jeho úplne prvý trailer.

Podľa dostupných útržkov informácii si zazávodíme ako cez deň, tak aj v noci a skombinujú sa tak posledné dva diely série Payback, ktorý bol primárne denný a NFS 2015, v ktorom bolo všetko ponorené do noci.

Cez deň si podľa všetkého budeme zarábať peniaze a v nočných underground závodoch získavať reputáciu. Polícia teda odohrá znova dôležitú úlohu. Preháňať sa budeme po mape fiktívneho mesta Palm City, ktoré nemá ďaleko od akéhokoľvek väčšieho mesta v okolí Miami.

Už teraz vieme, že hra vyjde pre PC, PS4 a XONE 8. novembra a bude súčasťou predplatiteľského programu Origin Access Premier (14,99 € mesačne).

Viac dôležitých informácii a najmä gameplay nás čaká už od päť dní, kedy odštartuje každoročná akcia Gamescom. Osobne len dúfam, že nás znova nečakajú autodiely v podobe kartičiek a že to celé nebude taká katastrofa, akou bol Payback [moja recenzia].

Zdroj: EA

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!