E3 2019 • Watch Dogs Legion

Ubisoft na E3 oznámil tretie pokračovanie hackerskej série Watch Dogs. Tentokrát nás hra zavedie do Londýna blízkej budúcnosti, mates!

Znova sa bude jednať o hru s veľkým otvoreným svetom (ako to už u Ubisoftu býva zvykom) a hráčom poskytne okrem vizuálneho spracovania Londýna aj zvukové. Klasický slang a dialekt metropole Británie nemôžu chýbať.

Oi lads, wanna have a cuppa with me?

Znova teda budeme pobehovať zaľudneným mestom v pohľade z tretej osoby, okrádať bankové účty náhodných ľudí na ulici, vystavovať náhle stopky policajtom v podobe vysunutých retardérov pri automobilových naháňačkách… Však to poznáte.

Novinkou je množstvo hrateľných postáv (vraj až 9 miliónov procedurálne generovaných variácii), medzi ktorými sú aj úsmevné postavy ako napríklad random babička. Hra je tvorená s cieľom, aby bola čo najviac znovuhrateľná. Vývojári sa nechali počuť, že majú ku každej hernej situácii 20 rôznych možných variácii scénara, čo sa v daný moment stane.

Ono to všetko pekne znie, no podstatné bude ako sa to celé bude hrať. Vyprávať do aleluja a vyťahovať ohromujúce čísla dokáže aj Todd Howard a ako to vždy dopadne? Nech už to bude ako chce, máme k dispozícii slušne vyzerajúci gameplay a aj dátum vydania.

Watch Dogs Legion príde na PC, PS4 a Xbox One 6. marca 2020.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!