ESKO • Stav webu (18.8.2019)

Rozhodol som sa trocha vás poinformovať o stave Elitist’s Source. O našich najbližších plánoch, chystaných článkoch a o blížiacom sa Gamescome. Ten začína oficiálne už zajtra a ja som plne pripravený makať deň/noc, aby som pozháňal tie najpodstatnejšie a najzaujímavejšie novinky. Bude to masaker!

Popri tom ale skúsim zrecenzovať hneď dve nové hry, ktoré sa mi váľajú na hardisku. Prvou je Ion Fury od 3D Realms, tvorcov Duke Nukema. Možno ju poznáte ešte podľa názvu Ion Maiden, ktorý bol napokon zmenený na žiadosť metalovej skupiny Iron Maiden. Táto oldschoolová strieľačka vyšla z early accessu 15.8. a recenziu by som mal rád hotovú ešte do konca budúceho týždňa.

Druhá hra pripravená na recenzovanie je novinka od Gunfire Games, ktorých nedávno odkúpil THQ Nordic – Remnant: From the Ashes. Vyzerá to ale, že je pod ňou ešte podpísaný vydavateľ Perfect World Entertainment. Takže logo THQ Nordic na hre od Gunfire uvidíme asi až pri ich ďalšom počine. Nie som si ešte istý, kedy sa mi podarí recenziu tejto hry dokončiť, pretože nemám ani tušenie, ako dlhá je a tým pádom ako dlho mi potrvá ju dohrať.

Pracujem ale aj na recenziách filmových. V najbližšom období pripravím recenziu na film podľa knihy Stephena Kinga, Pet Sematary (2019). Čakám aj na vydanie Ready or Not. Toho sa dočkám už 21. augusta.

Podelím sa s vami na tomto mieste aj o výsledky nášho webu v poslednom mesiaci. Po zníženej aktivite pri mojej neprítomnosti (1 článok denne po dobu týždňa), sa čísla znova ustálili a vďaka podstatne zvýšenej aktivite v posledných dňoch dokázal web nakoniec nabrať relatívne dobré čísla. Tie sa pohybujú na 160 unikátnych návštevách. Väčšina z Facebooku a Twitteru, no už sa nám rozbiehajú aj čísla z Googlu!

10 klikov priamo z výsledkov vyhľadávania! Neznie to ako moc, ale zoberte si, koľko existuje rôznych webov… 10 krát si z tých všetkých výsledkov niekto vybral náš odkaz… Už to znie lepšie, že? Celkovo sa naša stránka objavila vo vyhľadávaní 259 krát, čo sa bude samozrejme zvyšovať každým novým článkom.

Upozorním ešte, že tu je možnosť podporiť nás v našom snažení v tvorbe tohoto nekorektného spravodajstva a to prostredníctvom jednorázového donatu cez PayPal, alebo pravidelnou mesačnou podporou cez Patreon. Všetko nájdete na stránke Podpora. Všetky financie by išli len a len na web. Jeho chod financujem sám a je to momentálne 5 eur mesačne za hosting a 15 eur ročne za doménu. Ďakujeme za akúkoľvek podporu!

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!