Predstavujeme ES Premium

Tak je to tu. Po dlhých mesiacoch premýšľania a príprav, je ES Magazín pripravený na svoj ďalší krok. Predstavujeme Vám program ES Premium. Prístup k nemu budú mať všetci prispievatelia na Patreone a nájdete v ňom každý mesiac zaujímavý exkluzívny obsah. Ako to bude teda fungovať?

Jednoducho. Stačí ak podporíte náš web na spomínanom Patreone ľubovoľným mesačným príspevkom a dostanete prístup k mesačným heslám k ES Premium obsahu. Každý mesiac sa heslo bude obmieňať a ako prispievateľom vám vždy príde pohodlne až do mailovej schránky, prípadne si ho môžete pozrieť priamo na Patreone.

A čo teda za svoju podporu získate? Exkluzívne články, komentáre, videá a to bez akejkoľvek cenzúry a reklám. Už teraz upozorňujem, že to bude divoké. Nie OnlyFans level divoké, ale furt dosť divoké. Samozrejme budete vaše meno alebo prezývku vidieť v špeciálnej sekcii na ľavom boku webu. V ES Premium chceme ponúknuť nie len kvalitný detailný obsah ako analýzy, rozbory aktuálnych tém či historické články, ale v prvom rade poriadnu zábavu. Tá môže pokračovať aj na tajnom Discorde, kde sa občas môžu objaviť aj nejaké tie giveaways herných kľúčov alebo iných bonusov. Niečo ako Fight Club… Prvé pravidlo: nehovorí sa o ňom!

Štartujeme už tento mesiac, tak neváhajte a pridajte sa do klubu.

P.S.: Ak prispejete jednorázovo cez PayPal, dostanete tiež heslo.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!