Slayer chystá film a doprovodný live album The Repentless Killogy

Pred oznámením line-upu rozlúčkovej koncertnej šnúry thrash-metalového giganta Slayer, sa na ich oficiálnom YouTube kanále objavilo záhadné video odkazujúce na jeseň 2019. Dnes už máme jasno v tom, o čo pôjde.

Slayer oznámil film The Repentless Killogy. Ten bude pokračovať v príbehu Wyatta, ktorý bol stredobodom videoklipov “You Against You” , “Repentless” a “Pride in Prejudice” z posledného albumu Repentless. Pôvodný plán režiséra BJ McDonnella bolo pokračovať v tomto príbehu prostredníctvom ďalších videoklipov pri potenciálnom budúcom albume Slayeru. Skupina sa však rozhodla ukončiť kariéru a vzniknúť tak mohol film.

Wyatt bol členom neonacistického gangu The Hand Brotherhood, z ktorého nakoniec odišiel aby sa mohol venovať svojej tehotnej žene Gine. Tú ale spomínaný gang zavraždí pred jeho očami a Wyatt je tak rozhodnutý sa pomstiť. Proti nemu však bude stáť okrem „Bratstva Ruky“ aj polícia a jednoduché to tak rozhodne mať nebude.

Film bude doprevádzať aj záznam koncertu z Los Angeles Forum (natočené 5. augusta 2017). K dispozícii budú Blu-ray, CD aj digitálne verzie a to všetko už 8. novembra.

Zdroj: Slayer (Facebook)

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!