Hra ktorá neexistuje – The Day Before je znova odložené

O najviac wishlistovanej hre na Steame ste už možno počuli. Je ňou postapokaliptické MMO The Day Before, ktorá vyzerá čoraz viac ako podvod.

V príspevku uverejnenom dnes ráno na Twitteri štúdio Fntastic tvrdí, že Steam zablokoval stránku hry na žiadosť súkromnej osoby. Vraj niekoľko mesiacov po oznámení hry podala v USA žiadosť o ochrannú známku na hru The Day Before. Štúdio tvrdí, že sa o tom fakte dozvedelo až 19. januára 2023, keď obdržalo sťažnosť práve od držiteľa ochrannej známky. Tým pádom sa všetko musí posunúť. Vydanie hry, trailer, aj akékoľvek nové informácie o tomto mysterióznom projekte. Ja stále nie som presvedčený, že nejaká hra vôbec existuje. Nikto o tomto štúdiu pred oznámením The Day Before nepočul a skladá sa vraj z „dobrovoľníkov“, čo znie skutočne bizarne.

Grafika a celková prezentácia vyzerá byť až príliš dobrá na to, aby to bola pravda. Vyzerá to ako z reklamnej kampane The Division od Ubisoftu pred jeho vydaním. A všetci isto chápete, že Ubisoft je „tak trošku“ väčšia firma s inými skúsenosťami a zázemím.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!