Práve vyšiel Quake Remaster na Xbox, PlayStation, Switch a PC

QuakeCon 2021 začal a s ním prišlo hneď prvé milé oznámenie. Bethesda ohlásila vydanie remasterovaného Quake. Kedy vyjde? Už! Zahrať si ho môžete hneď teraz a to na PC, Xbox One, Xbox Series, PS4, PS5 alebo Nintendo Switch. Ak máte predplatený Xbox Game Pass, tak si navyše zahráte zadarmo, vďaka odkúpeniu Bethesdy Microsoftom.

Čo teda so sebou remaster Quakea prináša? Lokálny splitscreen aj online multiplayer, 4K rozlíšenie (aj ultrawide – už som stihol odskúšať), zlepšené textúry a efekty, pôvodné aj nové expanzie (tie nové sú Dimension of the Machine and Dimension of the Past od štúdia MachineGames), no a navrch aj podporu módov, uživateľských máp a xCloud. To znamená, že si s Game Passom zahráte aj na mobilných zariadeniach. Na niečo som ale zabudol… Na neopakovateľný soundtrack od Trenta Reznora z Nine Inch Nails! Quake je skrátka povinnosť pre všetkých milovníkov oldschoolových FPS. O to viac, keď je k dispozícii v takejto lákavej inovovanej edícii.

Viete čo je na to celom ale to úplne najlepšie? Že sa chystá aj fyzické vydanie! Limited Run Games už láka na predobjednávky Nintendo Switch a PS4 verzii, ktoré odštartujú 27. augusta. Dostupné budú aj Deluxe edície so steelbookom, plagátom, kovovým príveskom a mincou. Tie budú stáť 79,99 USD. Ak si vystačíte s fyzickou verziou hry bez bonusov, vyjde vás to na 29,99 USD. Za digitálne verzie zaplatíte 9,99 €. Majitelia Quake na Steame dostali bezplatný update.

AKTUALIZÁCIA: Limited Run Games pridalo ďalšiu edíciu – Ultimate za 174,99 USD. Kúpiť sa dá, rovnako ako tie ostatné, pre PS4 a Nintendo Switch.

Quake Remaster

Zdroj: Pure Xbox a Limited Run Games

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!