Forza Motorsport 7 sa v septembri prestane predávať. Zmizne aj z Game Passu

Štúdio Turn10 oznámilo, že sa Forza Motorsport 7 blíži ku „koncu svojho životného cyklu“ a od 15. septembra nebude možné hru digitálne zakúpiť. Platiť to bude aj pre Xbox Game Pass, v ktorom je Forza Motorsport 7 zahrnutá. Stiahnutá teda bude z digitálneho predaja (vrátane DLC) aj z predplatného Game Passu. Ak chcete hru hrať aj po jej zmiznutí z Microsoft Store, budete si ju musieť stihnúť zakúpiť do 15. septembra. Dobrá správa je, že dovtedy bude hra v permanentnej zľave. Napríklad Ultimate edícia so všetkými DLC autami vám teraz vyjde len na 19,99 eur.

Ak ste predplatitelia Game Passu a kúpili ste si nejaké DLC bez samotnej hry, mali by ste ju automaticky dostať zadarmo prostredníctvom tokenu, ktorý vám bude zaslaný v správe na Xboxe. Platnosť tokenu vyprší 15.9. 2023.

Ak Forzu Motorsport 7 už digitálne vlastníte alebo máte fyzickú kópiu, hru môžete samozrejme aj naďalej normálne hrať a o nič v nej neprídete. Microsoft už ju však nemôže po spomínanom termíne predávať, kvôli vypršaniu licencii na jednotlivé autá.

Zdroj: Turn10

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!