Iberia DLC pre ETS 2 už dnes večer aj s novým eventom

Už dnes sa prvýkrát vydáme na cesty po Španielsku a Portugalsku v Euro Truck Simulator 2. Pozrite sa, čo nás všetko čaká v novom Iberia DLC.

Pochopiteľne nás čaká výjazd na Pyrenejský polostrov s obrovským počtom nových bodov záujmu ako sú odpočívadlá, historické pamiatky, prístavy, pohoria či nové Steam achievementy. Okrem toho ale SCS Software prichystalo zaujímavú komunitnú akciu v podobe World of Trucks eventu. Jeho cieľ je prepraviť náklady zo a do španielských a portugalských miest cez minimálnu vzdialenosť 250 000 000 km a to do 11. mája. Ak pridáte ruku k dielu a svojimi kilometrami prispejete ku finálnemu cieľu a objavíte aspoň 20 z dostupných nových 49 miest, získate World of Trucks Achievement a nový dizajn pre svoje ťahače s potlačou rysa (Iberian Lynx). Ak sa podarí dokončiť spomínaný komunitný cieľ, získate navrch aj dve ozdoby do svojej kabíny. Prvou je pyrenejská maska na palubnú dosku a druhou zase plyšový rys na sedadlo spolujazdca.

Sú to možno blbosti, no určite potešia. Neviem ako vy, ale ja tých minimálne 20 miest navštívim aj tak, takže nejaký ten bonus navyše rozhodne neurazí. Je vhodné dodať, že svoje prepravy musíte uskutočniť na hernom profile, ktorý je prepojený s vašim World of Trucks účtom. Aby sa vám jednotlivé WoT cesty zapísali, musia byť aspoň 200 km dlhé. Tak, vidíme sa na pyrenejských cestách!

Iberia DLC bude možné zakúpiť na Steame. Predpokladaná cena je medzi 15 a 20 eurami. Obvykle to býva 17,99.

Zdroj: SCS Software

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!