Nová séria ťahačov Renault odhalená v Euro Truck Simulator 2

SCS Software v spolupráci s Renaultom prinášajú novinky T Evolution a T-High Evolution do Euro Truck Simulator 2.

Po viac ako týždni očakávania odhalenia nových ťahačov od Renaultu to konečne prišlo. Včera (6.4.) bola vydaná aktualizácia pre Euro Truck Simulator 2, v ktorom nájdete aj už spomínané novinky. Renault je tak absolútne prvý výrobca ťahačov, ktorý odhalil svoju novú sériu prostredníctvom videohry.

SCS (a konečne aj Renault) spravilo úžasnú prácu a oba modely sa náramne podarili. Ich dizajn je nesmierne fotogenický. Popri prezeraniu fotiek a odskúšaniu trucku na vlastnej koži v hre, máte možnosť aj vyhrať niekoľko zaujímavých cien. SCS Software pripravilo súťaž, ktorá pobeží od dnes (7.4.) do 25.4.. Zapojiť sa môže každý, kto má chuť, kreativitu a chce pre T Evolution pripraviť svoj vlastný dizajn.

Spraviť tak môžete prostredníctvom módovania in-game modelu, alebo stiahnutím obrázkov ťahača z tohto odkazu a následnej úpravy vo vašom preferovanom grafickom softvéri. Zo všetkých dizajnov bude 5 vybraných a ľudia následne dostanú možnosť hlasovať za svojho favorita, na špeciálnom webe Renaultu. Hlasovanie prebehne medzi 30. aprílom a 2. májom 2021. Všetci piati vybraný finalisti majú ocenenie isté. Každý z nich dostane volant a pedály T150 od spoločnosť Thrustmaster. Sám tento set používam a môžem ho len pochváliť.

Výherný dizajn bude prerobený v skutočnosti samotným Renaultom a odhalený toto leto na akcii v Renault Truck HQ vo francúzskom Lyon. Autor dizajnu získa na túto udalosť VIP vstupenky a možnosť zajazdiť si v ňom.

Zdroj: SCS Software a Renault

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!