Crash Bandicoot 4 potvrdený aj pre PC, Switch, Xbox Series a PS5

Úžasné správy na dnešný večer! Toys for Bob a Activision potvrdili, že sa Crash Bandicoot 4: It’s About Time dostane aj na PC, Nintendo Switch, PS5 a Xbox Series. Doteraz bolo najnovšie dobrodružstvo Crasha dostupné len na PS4 a Xbox One. Zatiaľ čo na Switch, PS5 a Xbox Series vyjde už 12. marca, PC hráči si budú musieť počkať o niečo dlhšie. Toys for Bob hovorí, že sa hra dostane na Battle.net „neskôr v tomto roku“.

Ak už vlastníte PS4 alebo Xbox One verziu, získate zadarmo automaticky upgrade na PS5/Xbox Series. Vývojári sľubujú natívne 4K rozlíšenie, 60 fps a bleskurýchle načítavania. Od PC verzie budú očakávania ešte o niečo vyššie, tak dúfajme, že im v dosiahnutí čo najlepšej PC verzie ten čas navyše pomôže.

Zároveň dúfajme, že sa nás nerúti podpriemerný port, pretože hra bude na PS5 a Xbox Series stáť 60 dolárov, zatiaľ čo Switch a PC verzie len 40. To neznie príliš dobre. Prečo by si Activision pýtal menej peňazí, za najlepšiu verziu hry? A ako je možné, že si nevypýta obvyklú daň za prenosnosť na Nintendu Switch? Switch porty boli vždy nekompromisne drahé, pretože štúdiá vedeli, že majú hry na Switchi pridanú hodnotu v podobe spomínanej prenosnosti.

No, uvidíme ako to dopadne.

Zdroj: Toys for Bob (Facebook)

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!