Prvá sezóna Telltale adventúry Sam & Max obdrží remaster

Na začiatku adventúrnej cesty dnes už svetoznámeho štúdia Telltale Games, stála epizodická záležitosť Sam & Max: Save the World. Na tú dobu (rok 2006) bol epizodický prístup nezvyčajný a i keď zopár hier ho využilo, nebolo to tak normalizované ako dnes. Túto formu vydávania hier pomohol normalizovať práve Telltale s neskorším hitom The Walking Dead. Prvá sezóna Sam & Max s titulom Save the World, sa nečakane dočká remastera a to už relatívne onedlho – 2. decembra.

Ako mohol ale Telltale niečo remasterovať, keď vyhlásil bankrot? No nie tak úplne, pretože nakoniec sa štúdio vrátilo s novým vedením a s inými cieľmi. Je to už Telltale len v názve, ale to nie je podstatné. Na Sam & Max: Save The World Remastered totiž nepracoval priamo Telltale, ale štúdio Skunkape Games. Na remasteri sa ale podieľa hneď niekoľko ľudí, ktorí spolupracovali na pôvodnej hre a po bankrote Telltalu odkúpili práva na značku Sam & Max.

Vylepšenú verziu S&M: Save the World, si zahráme na PC a Nintendo Switch, pričom pri prvej zmienenej platforme čaká majiteľov originálu 50% zľava na Steame alebo GOGu. Záleží, kde pôvodnú verziu Sam & Max: Save the World vlastníte.

Zdroj: Skunkape Games

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!