Halloweenske balíky s motívmi Saw a Texas Chainsaw Massacre v COD sú cenové horory

Dnešným pondelkom štartujem na webe takú menšiu Halloweensku párty. Keď už sa nám blíži ten strašidelný koniec októbra, naladíme aj tieto naše skromné stránky na podobnú nôtu. Začíname viac-menej negatívnou správou od Activisiounu a ich Call of Duty: Warzone (free-to-play súčasť Modern Warfare).

Pozitívne je, že pre svojich hráčov od 20.10. pripravili zaujímavý event so zombíkmi, s názvom Haunting Of Verdansk, no negatívne je, že k tomu vydali aj dvojicu platených balíkov s témami hororových klasík Saw a Texas Chainsaw Massacre. To samo o sebe by nebolo vôbec negatívne, ale videli ste tie ceny? Ak chcete získať skin Jigsawa alebo Leatherfacea, v kombinácii s niekoľkými ďalšími virtuálnymi drobnosťami, vyjde vás to na 20 eur za kus. To znamená 40 eur, ak chcete oba balíky.

Chápem, že Warzone je možné hrať zadarmo, ale aj tak mi príde 20 eur za jeden pack virtuálnych nálepiek neuveriteľne trúfalý počin. Bavíme sa ale napokon o Activisionu, takže asi môžeme byť radi, že to nerozkrájali na drobné a nevložili do lootboxov s cenovkou 9,99 € za krabičku.

Pôvodne som si ako veľký fanúšik oboch filmových sérii chcel urobiť radosť, no po uzretí cenovky ma to akosi prešlo. Event je ale fajn!

Zdroj: Gameinformer

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!