Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered oznámený v jednom z najhorších trailerov histórie

Dnešné plánované odhalenie nového dielu Need for Speed dopadlo presne podľa očakávaní. Oznámený bol Need for Speed: Hot Pursuit Remastered. Pracuje na ňom, rovnako ako pri pôvodnom Hot Pursuit (2010), štúdio Criterion Games. Vyjde o mesiac, 6. novembra a to na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Trailer vám príliš nenapovie, pretože sa drží typického marketingového cringeu. Zábery z reality, ktoré nemajú s hrou nič spoločné a následne dvaja dementi, čo sa tvária, že hru naozaj hrajú. Očakávať od remastera ale môžeme klasiku – zlepšená grafika, lepší framerate a možno nejaké menšie zmeny v gameplayi. Na Switchi hra pobeží v dokovacej stanici v 1080p s 30 fps a bez nej v 720p s 30 fps. PS4 Pro a Xbox One X dostanú na výber z 4K @ 30 fps a 1080p @ 60 fps, zatiaľ čo základné verzie oboch konzol pobežia v 1080p a 30 fps. PCčkári si tradične nastavia čokoľvek, čo sa im len zachce.

Jednu vec vieme na istotu. Vracia sa multiplayerový systém Autolog, ktorý je, aspoň podľa trailera, hlavným ťahákom hry.

https://www.youtube.com/watch?v=AeRnez3di1I

Zdroj: EA

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!