Zajtra bude oznámený nový Need for Speed. Vyzerá to na remaster Hot Pursuit

Oficiálny Twitter účet závodnej série Need for Speed požmurkáva našim smerom s novým dielom. Podľa dovtedy dostupných informácii sme sa mali odhalenia dočkať zajtra (pondelok 5.10.). Fanúšikovia tak usúdili podľa nespočetného množstva nápisov ‚5-10‘ na teaser obrázku priloženom ku tweetu. Tento dátum bol neskôr potvrdený aj oficiálnou cestou. Na oficiálnom webe NFS sa spustilo odpočítavanie. Netrvalo to ale viac ako pár hodín a dozvedeli sme sa aj niečo viac.

Vyzerá to, že to nebude tak úplne nový Need for Speed. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že pôjde o remaster Need for Speed: Hot Pursuit z roku 2010. Na tom vtedy pracovalo štúdio Criterion (séria Burnout). Stačí sa napríklad pozrieť na pozadie spomínaného odpočítavania. Je to presne to isté pozadie, ktoré bolo použité pre obal Hot Pursuit.

Ak by ani to nestačilo, unikli aj obrázky PS4 a Nintendo Switch obalov. Hra má niesť názov Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (ja viem, veľmi originálne) a vyjsť by mala relatívne onedlho. Súdiac podľa toho, že vyjde ešte na starých konzolách a na next-gene pobeží len v spätnej kompatibilite. Pracovať by na remasteri mal opäť Criterion.

Zdroj: Twitter

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!