Nový Skate zatiaľ nemá názov a chce hráčom ponúknuť voľnosť

Na digitálnej prezentácii EA Play Live 2020 nám EA prezradilo, že sa spustili práce na Skate 4. Respektíve na novej, zatiaľ nepomenovanej, Skate hre. Fanúšikovia skateboardovej série okamžite vybuchli radosťou po všetkých sociálnych sieťach, ale jemne ich schladil fakt, že bola v nedávnej minulosti rozrobená mobilná verzia Skate. Našťastie sa nepotvrdili špekulácie, že sa z nového oznámeného dielu série vyvŕbi mobilná hra a EA naozaj plánuje plnohodnotnú konzolovú / PC hru. Skate pre mobily sa však podľa všetkého neruší a v budúcnosti zrejme vyjde.

Šéf EA, Andrew Wilson sa pre investorov vyjadril, že sa nový Skate zameria hlavne na čo najväčšiu otvorenosť a poskytnutie maximálnej voľnosti hráčovi. Očakávať môžeme množstvo možností ako si upraviť svet vôkol seba (skateparky a iné areály), svoj charakter a celkovo svoj štýl. Určite nebudú chýbať ani reálne značky oblečenia, skateboardov a všetkého čo k tomu patrí.

Nový diel Skate zatiaľ nemá nie len názov, ale pochopiteľne ani dátum vydania. Tak skoro to ale rozhodne nebude. Najskôr v roku 2022. Určite to bude tak hra pre konzole novej generácie (PS5, Xbox Series X) a DÚFAJME, že aj PC.

Zdroj: VideoGameChronicle

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!